23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα στήριξης του Γιανγκ στον Λιν

Ο Τζέρεμι Λιν αισθάνεται πως το ΝΒΑ τον απορρίπτει, αφού δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια πρόταση από ομάδα, με τον Τρέι Γιανγκ να σπεύδει να τον στηρίξει.

Στα 30 του, ο Καλιφορνέζος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Νιου Γιορκ Νικς, Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Λέικερς, Σάρλοτ Χόρνετς, Μπρούκλιν Νετς και Ατλάντα Χοκς. Ο ίδιος ξέσπασε, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Ταϊβάν, αλλά ο πρώην συμπαίκτης του στα «γεράκια» έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του και να του ανεβάσει το ηθικό.

«Ο Τζέρεμι Λιν είναι ένας από τους αγαπημένους μου βετεράνους και θα είμαι πάντοτε ένας τεράστιος οπαδός του. Ο τύπος ξέρει να σκοράρει, αλλά δεν είναι ποτέ εγωιστής. Βάζει πρώτα τους άλλους και την ομάδα μπροστά. Υπάρχουν αυτοί που ξέρουν πραγματικά, αδελφέ μου! Πάντα θα είμαι στο πλευρό σου, δεν έχεις τελειώσει», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο 20άχρονος γκαρντ, εκφράζοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράστασή του στον Τζέρεμι Λιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ