22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Το μήλο κάτω από τη μηλιά (vids)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Ντουέιν Ουέιντ υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν στο ΝΒΑ και την Εθνική ΗΠΑ και το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν και τα παιδιά τους, σε σχολικό επίπεδο.

Ο «βασιλιάς» και ο πλέον παλαίμαχος γκαρντ συνυπήρξαν στους Μαϊάμι Χιτ από το 2010 έως το 2014 και στους Κλίβελαντ Καβαλίερς τη σεζόν 2017-2018, κατακτώντας δύο τίτλους στο «μαγικό κόσμο» το 2012 και το 2013. Ο πρώτος συνεχίζει στους Λος Άντζελες Λέικερς και ο δεύτερος αποχώρησε από την ενεργό δράση, αποφασίζοντας παράλληλα να μετακομίσει στην «πόλη των αγγέλων», ώστε να μπορέσει και η σύζυγός του, ηθοποιός Γκάμπριελ Γιούνιον, να εστιάσει στην καριέρα της.

https://www.youtube.com/watch?v=NTN2gD9LJnU

Με αφορμή τη μετακόμισή του στην Καλιφόρνια, ο Ντουέιν Ουέιντ έγραψε το γιο του, Ζαΐρ, στο ίδιο γυμνάσιο που ήταν ήδη γνωστό πως θα πάει ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, έτσι οι δυο τους θα είναι συμπαίκτες την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «Los Angeles Daily News», διευκρινίζοντας πως ο 17χρονος Ζαΐρ θα φοιτήσει στο περίφημο Σιέρα Κάνιον για την τελευταία του χρονιά πριν πάει στο πανεπιστήμιο, αντίθετα με τον 14χρονο Μπρόνι που θα είναι πρωτοετής. Το ίδιο σχολείο είχαν παρακολουθήσει, παλαιότερα, και οι γιοι του Σκότι Πίπεν, του Κένιον Μάρτιν, του Τέλις Φρανκ και του Ντουέιν Ουάσινγκτον.

https://www.youtube.com/watch?v=FcwR0RD6BAk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ