16.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Το μέλλον του Κορωπίου είναι εδώ!

Το Κορωπί έχει αποφασίσει να επενδύσει στο μέλλον του και στη λογική αυτή ανανέωσε αρκετούς εκ των ταλαντούχων παικτών που είχε, φέρνοντας και μερικούς από την U21 για να στελεχώσουν το ρόστερ.

Την περασμένη σεζόν, το Κορωπί κατάφερε με τον Μιχάλη Κακιούζη όχι μόνο να κερδίσει άνετα την παραμονή του, στην προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του μετά τον υποβιβασμό από τη Β' Εθνική, αλλά και να σημειώσει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Το σχέδιο για ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών μοιάζει να πετυχαίνει και η ομάδα των Ανατολικών προαστίων συνεχίζει σε αυτή τη λογική.

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, σκοπεύει να δώσει ρόλο ηγέτη στον Γεράσιμο Κουτουφά. Ο νεαρός φόργουορντ ήταν από τους κορυφαίους της περσινής Γ' Εθνικής, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του και, παρότι πολλές ομάδες τον πλησίασαν για να τον αποκτήσουν, εν τέλει αυτός διάλεξε Κορωπί, πειθόμενος από τα λόγια των Ανδρέα Δρακόπουλου και Σωτήρη Βούκια. Το τεχνικό επιτελείο έδειξε πόσο τον θέλει, όπως και τον Σπύρο Μερκούρη, που επίσης ξεχώρισε, με αποτέλεσμα να μείνουν αμφότεροι.

Μαζί τους, οι Χρονόπουλος, Τζαγισβίλι και Κατσαρής θα αποτελέσουν τη «ραχοκοκκαλιά» του κορμού του Κορωπίου, έχοντας καταφέρει επίσης να διακριθούν πέρυσι. Παράλληλα, η ομάδα προώθησε από την εφηβική τους Γιώργο Γκιόκα και Νικόλα Μαγαλιό, εμπιστευόμενη το ταλέντο τους. Από τους πέντε τελευταίους προαναφερθέντες, όλοι πλην Τζαγισβίλι θα παίζουν και στην U21, ώστε το Κορωπί να είναι ανταγωνιστικό στην ηλικία αυτή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, μαζί με τις προσθήκες αρκετών νεαρών αθλητών που θα αποκτηθούν την φετινή περίοδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ