21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το μέλλον του δεξιώθηκε ο Άρης (pics)

Δείπνο προς τιμή της εφηβικής ομάδας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης, παρέθεσε το βράδυ της Μ. Τετάρτης (04/04) η ΚΑΕ Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Φάιναλ Σιξ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει το διάστημα 11-15 Απριλίου στη Χερσόνησο. Οι διοικούντες την ΚΑΕ, προεξέχοντας του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Χάρη Παπαγεωργίου, του αντιπρόεδρου Νίκου Κάλλεν και του μέλους του Δ.Σ. Τάσου Μωυσιάδη, δεξιώθηκαν τους παίκτες του Δημήτρη Μπουσβάρου, ως ελάχιστη επιβράβευση για την επιτυχία τους.

Το παρών στο δείπνο έδωσε και ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος μίλησε στους νεαρούς παίκτες και τους ευχήθηκε -όπως και οι ιθύνοντες- καλή επιτυχία στους αγώνες τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, επί κρητικού εδάφους. Όσον αφορά στην πρώτη ομάδα, ο προπονητής του Άρη παραχώρησε τη Μ. Παρασκευή (06/04) ρεπό στους παίκτες του. Η επιστροφή τους στις προπονήσεις, στο Αλεξάνδρειο, θα γίνει το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου (07/04), ώστε να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα τους με την Κύμη (11/04, 18.00), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ