32.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Το μέλλον του ανήκει… (pics)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (60-68), με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη πάντως να τραβάει επάνω του τα βλέμματα με την απόδοσή του.

Στο δεύτερο φιλικό στο ΟΑΚΑ, μετά από εκείνο με την Ούνικς Καζάν την περασμένη Παρασκευή (15/9), οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού τους, όμως ακόμα έχουν μπόλικη δουλειά μπροστά τους.

Το κέρδος του «τριφυλλιού» ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, καθώς ο 18χρονος πόιντ γκαρντ έπαιξε για 24'38'' και σκόραρε εννιά πόντους με τρία τρίποντα, ενώ μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ. Έδειξε ότι για το νεαρό της ηλικίας του είναι αρκετά... έτοιμος. Άλλωστε ο Τσάβι Πασκουάλ του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. 

Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη έδειξε ότι είναι σαφώς πιο έτοιμο από τους «πράσινους» κι επικράτησε εύκολα, με τον Κάιλ Χάινς να δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση σταματώντας στους 17 πόντους.

Για μία ακόμα φορά, ο Έλληνας προπονητής της «ομάδας του Στρατού» αποθεώθηκε από τους περίπου 5000 οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Παράλληλα το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν και οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Οι τρεις διεθνείς από αύριο (18/9) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδος, ενώ με πολιτικά είδε το παιχνίδι και ο Λούκας Λεκαβίτσιους ο οποίος έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του, μετά τον τραυματισμό του σε φιλικό αγώνα της Εθνικής Λιθουανίας.

Το επόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Παρασκευή (22/9) με αντίπαλο την Εφές Αναντολού στο ίδιο γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 19-25, 29-45, 44-57, 60-68

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 4, Ρίβερς 15,Μποχωρίδης, 2, Ντένμον 8, Γκιστ 10, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης 9, Γκάμπριελ 1, Όγκαστ 6, Λοτζέσκι 5, Παπαντωνίου, Μήτογλου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Δημήτρης Ιτούδης): Γαβρίλοφ 4, Κατσίβελης 4, Βέστερμαν 12, Κορόμπκοφ 1, Κλάιμπερν 7, Χίγκινς 9, Αστράπκοβιτς 5, Χριάπα 7, Βοστρικόι, Χάινς 17, Χάντερ 2



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ