22.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Το Λαύριο φέρνει τον Ρασάντ Βον αντί του Φέργκιουσον (vids)

Μετά τον Κόρεϊ Σάντερς το Λαύριο προχωράει σε μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του σε Ελλάδα και Ευρώπη, φέρνοντας τον Ρασάντ Βον. Πρόκειται για 25χρονο γκαρντ που παίζει στο «2» οπότε προορίζεται για διάδοχος του Τάισον Κάρτερ.

 


Ο Βον (γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1996), έγινε ντραφτ το 2015 αρκετά ψηλά, στο Νο17, από τους Μιλγουόκι Μπακς με τους οποίους έπαιξε ως το 2018 και παρότι έπαιξε μόνο μία σεζόν στο NCAA με το UNLV με 17,8 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. Στο ΝΒΑ μέτρησε 136 ματς με τους Μπακς και στη συνέχεια ένα με τους Νετς και πέντε με τους Μάτζικ, χωρίς να μπορέσει να καθιερωθεί.

 


Κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του στο NCAA…

 


… και στο ΝΒΑ…

 


Έτσι βρέθηκε στη συνέχεια στην G League αλλά και στην Ευρώπη, παίζοντας κατά σειρά σε Ιγκοκέα, Μπουντούτσνοστ, Προμετέι και Ντνίπρο.

 


Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη ήταν με την Ιγκοκέα όταν σημείωσε 34 πόντους κόντρα στην Κρκα…

 

 


Ο Χρήστος Σερέλης επέλεξε τον Βον προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τέρανς Φέργκιουσον που αποχωρεί έχοντας παίξει μόνο στο ματς Πρωταθλήματος με τον Ηρακλή και σε δύο ματς του BCL με την Ντιζόν και τη Μάλαγα και έχοντας συνολικά πέντε πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ