21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το Λαύριο “μάδησε” το Περιστέρι

Το Λαύριο φαίνεται ότι απελευθερώθηκε μετά την μεγάλη του νίκη στην Ρόδο και έχοντας αφαιρέσει μεγάλο βάρος από πάνω του θυμήθηκε την περσινή θαυμαστή του παρουσία. Το εντυπωσιακό 83-55 επί του Περιστερίου ήρθε ίσως με την πιο επιβλητική φετινή εμφάνιση για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, που έφτασε τις έξι νίκες και ουσιαστικά εξασφαλίστηκε. Εχασε έδαφος το Περιστέρι στην διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Το Λαύριο με τον Λούντζη να κρατάει την μπαγκέτα και τον Λαμπ να στέκεται από νωρίς δίπλα του, πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Από το 13-13 πήγε στο 24-13 κι έκλεισε το δεκάλεπτο με 24-15, συνέχισε να παίζει πιο ισορροπημένα και στο δεύτερο όταν έφτασε και στο +14, 38-24 για να κλείσει το ημίχρονο με 38-27. Σημαντική υπερποπλία των γηπεδούχων στα ριμπάουντ με 21-14, αλλά και καλύτερη δημιουργία με 10 έναντι 6 ασίστ, ενώ το Περιστέρι πόνταρε πολύ στο τρίποντο όμως το 2/13 ήταν απογοητευτικός απολογισμός.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη είχαν πατήσει γερά στο γήπεδο και συνέχισαν να κυριαρχούν την τρίτη περίοδο. Το +20 στην λήξη της, 60-40, απεικόνιζε πιστά όσα είχαν εξελιχθεί στο παρκέ, με τον Κακλαμανάκη πλέον να έχει αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή στην επίθεση.

ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ: Το Λαύριο λειτούργησε άριστα ομαδικά, είχε ισορροπία, αλλά είχε και δύο στηρίγματα που ξεχώρισαν. Ο Μιχάλης Λούντζης και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ήταν οι στυλοβάτες της εντυπωσιακής παρουσίας και της άνετης νίκης για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Τα 4/24 τρίποντα του Περιστερίου ήταν ένας βασικός λόγος της χαμηλής του παραγωγικότητα, τα 31-21 ριμπάουντ για το Λαύριο του έδωσαν κι άλλα πλεονεκτήματα στα πολλά που εμφάνισε σήμερα στο παρκέ.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ