17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το Λαύριο κράτησε κι επίσημα τον Τάισον Κάρτερ (vid)

Το προανήγγειλε χθες, το έκανε πράξη κι επισήμως σήμερα. Το Λαύριο ανακοίνωσε την επιστροφή του Τάισον Κάρτερ για μία δεύτερη σεζόν και αφού τους τελευταίους μήνες κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια, μεταξύ των οποίων και εκείνο της μεταπήδησης του στον Ολυμπιακό. Είναι μία εξέλιξη που μπορεί να κάνει τον Χρήστο Σερέλη να χαμογελάει, αφού ο Κάρτερ ήταν ένα από τα πιο πολύτιμα «γρανάζια» της μηχανής της ομάδας που έφτασε... τρένο μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ.

 


Ο νεαρός γκαρντ δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στο Λαύριο και γίνεται ο πέμπτος ξένος του μετά τους Κένι Γκόινς, Αλ-Φαρούκ Αμίνου, Μάρκους Λιούις και Τζέρι Σμιθ.

 


Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Tyson Carter για τη σεζόν 2021-22 ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη!

 


O Tyson στο περσινό πρωτάθλημα -σε κανονική περίοδο και playoffs- σε 33 αγώνες είχε Μ.Ο.: 13.8 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 1.1 κλεψίματα, 2.7 ασίστ και ποσοστό 42% στα 3ποντα».

 


Στη δήλωση του ο Τάισον Κάρτερ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Λαύριο, ανυπομονώ για άλλη μια εξαιρετική σεζόν για να παίξω μπροστά στους καλύτερους φιλάθλους! Τα λέμε σύντομα από κοντά!».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ