22.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το Λαύριο “ισοπέδωσε” τον Κόροιβο

Ενα δεκάλεπτο, το δεύτερο, ήταν παραπάνω από αρκετό για το Λαύριο ώστε να εξασφαλίσει μια νίκη θριαμβευτικών διαστάσεων επί του Κόροιβου που ήρθε με το τελικό 93-63.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έφτασε τις 8 νίκες, πήρε πανηγυρικά και τη διαφορά των τριών πόντων από τον σημερινό της αντίπαλο και ουσιαστικά αυτό το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί ως η "σφραγίδα" στην ανανέωση της παρουσίας του Λαυρίου στα μεγάλα σαλόνια.

Το Λαύριο "χτύπησε" εξ αρχής τον Γκότσερ, τον χρέωσε με δύο γρήγορα φάουλ και τον έβγαλε εκτός ρυθμού και φυσικά μέσα στο καλάθι όπου ο Κόροιβος έχει λειψανδρία. Πιέζοντας ψηά στην άμυνα και... πελαγώνοντας τον αντίπαλο, έκανε το 21-13 στο δεκάλεπτο ξέσπασε μέχρι το 48-26 του ημιχρόνου, ανέβασε τη διαφορά στο 80-49 στο 30' και δεν σταμάτησε καθόλου μέχρι το τέλος.

ΟΙ... ΑΠΟΝΤΕΣ: Στο άθλημα των ψηλών, χρειάζονται... οι ψηλοί. Ο Κόροιβος μετά την φυγή του Χολ έχει δεδομένα πρόβλημα εκεί. Ο Πόλαρντ που είχε αποκτηθεί μέσα στη χρονιά για... συμπλήρωμα κόντεψε να... αφήσει τα κόκκαλά του στο παρκέ, οι δύο σέντερ Σανέ και Σαχπατζίδης πόσφεραν 3 πόντους και το κενό ήταν παραπάνω από εμφανές.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η λήξη του ημιχρόνου είχε απολογισμό για το Λαύριο 16/31 σουτ εντός πεδιάς και για τον Κόροιβο 7/28. Νούμερα που δικαιολογούν το 48-26 για τους γηπεδούχους που είχε δώσει πρόωρο τέλος στον αγώνα...

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ