18.1 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Το Λαύριο για την προστασία του περιβάλλοντος (pic)

Το Λαύριο ευαισθητοποιείται και με ανάρτηση στο Facebook καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκστρατεία «Ώρα της Γης». Πρόκειται για την παγκόσμια πρωτοβουλία που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα προς εξοικονόμηση ενέργειας.

Το κάλεσμα της ΚΑΕ Λαύριο:

«Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI συμμετέχει στην εκστρατεία «Ώρα της Γης».

Προσκαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 8:30 μμ, να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ευαισθητοποιούμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης», το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σε μία προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σβήσιμο των φώτων για μια ώρα θα είναι απλώς ένα συνθηματικό. Ένα σινιάλο όσων δηλώνουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017: 20:30 – 21:30 καλούμαστε να πάρουμε μέρος στην ‘’Ώρα της Γης’’ και να ενωθούμε με τον υπόλοιπο πλανήτη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στέλνοντας έτσι το δικό μας συμβολικό μήνυμα. #earthhour»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ