18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το Λαύριο “αιχμαλώτισε” τον Ιωνικό

Το Λαύριο "θύμωσε" από την άνευ όρων παράδοση στην έδρα του την περασμένη εβδομάδα στην Λάρισα και ξέσπασε σήμερα στον, ριζικά αλλαγμένο, Ιωνικό τον οποίο "αιχμαλώτισε" για 30 λεπτά και νίκησε άνετα με 82-68 ρίχνοντας τον ρυθμό στο τέλος. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη άρχισε ιδανικά τον δεύτερο γύρο, έφτασε τις εφτά νίκες και πλέον υπερτερεί του ισόβαθμου αντιπάλου της, αφού είχε νικήσει και στο "Μπεφόν" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η εικόνα του Ιωνικού ήταν απογοητευτική, αυτό το ματς λογικά ήταν το τελευταίο ματς και του Μπαρτ και μπορεί οι Νικαιώτες να έχουν μια άνεση, αλλά πρέπει άμεσα να εντάξουν τα νέα πρόσωπα στο σύνολο και όλοι μαζί να μπουν στην φιλοσοφία του Μιχάλη Κουταλιανού, για να βρουν γρήγορα τις δύο νίκες που χρειάζονται για να εξασφαλιστούν.

Το ματς είχε ενδιαφέρον για λιγότερο από πέντε λεπτά. Το Λαύριο, σαφώς πιο συμπαγής και δουλεμένη ομάδα, πήρε μπρος με τον Ντεκόζι πρωταγωνιστή, ο οποίος είχε σκοράρει 12 πόντους στο 21-13 του δεκαλέπτου, στο 17' είχε φτάσει για πρώτη φορά την διαφορά στο +20, 39-19, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 49-25 και μόνο η τελική έκταση της διαφοράς είχε απομείνει για ενδιαφέρον.

ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ: Ο Αρνέτ δεν πάτησε παρκέ, ο Κάλαχαν και ο Μόμπλεϊ πάτησαν αλλά ήταν σαν να μην... πάτησαν και οι τρεις νεοφερμένοι Αμερικανοί του Ιωνικού δεν ενίσχυσαν στο ελάχιστο την ομάδα τους βάζοντας μοιραία ένα ερωτηματικό για το τι μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Λαύριο κυριάρχησε στην μάχη των αιθέρων και με τα 46-37 ριμπάουντ έλεγξε έναν τομέα που έδωσε αβαντάζ και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ