23.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Το λαμπρό μέλλον των Σίξερς (vids)

Ο Τζόελ Εμπίντ υποσχέθηκε πολλά… δαχτυλίδια στον Μπεν Σίμονς, μες στα επόμενα χρόνια στο ΝΒΑ με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Οι 76ers δεν μπόρεσαν να προκριθούν στους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ, καθώς αποκλείστηκαν στα ημιτελικά με 4-1 από τους Μπόστον Σέλτικς. Η απογοήτευση είναι διάχυτη στην πόλη, όχι όμως και στις τάξεις των παικτών, με τον 24χρονο σέντερ να κάνει λόγο για «μεγάλο αριθμό δαχτυλιδιών» που θα κατακτήσουν στο μέλλον. «Έχουμε λαμπρό μέλλον. Καταπληκτικό! Όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα, έχουμε πολλά να δείξουμε ακόμα», πρόσθεσε ο Καμερουνέζος στο ESPN.

Ο ίδιος, μαζί με τον 21χρονο γκαρντ/φόργουορντ, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Είχε κατά μέσο όρο 21,4π., 12,6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,9 κλεψίματα σε 34.8’ σε οκτώ ματς, με τον Αυστραλό να παίζει σε δύο παιχνίδια παραπάνω έχοντας 16,3π., 9,4 ριμπάουντ, 7,7 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 35.9’. Η διοργανώτρια αρχή συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές τους από τους αγώνες τους με τους Μαϊάμι Χιτ (νίκησαν 4-1) και τους «Κέλτες» και τις παρουσίασε μέσω του βίντεο που ακολουθεί…

https://www.youtube.com/watch?v=Nk13ISr-1xw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ