21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Το… λάθος του Μαυροειδή

Ο Δημήτρης Μαυροειδής… βιάστηκε να πανηγυρίσει την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Ο 32άχρονος σέντερ πίστεψε πως ο ημιτελικός με τη Μούρθια τελείωσε όταν η «Ένωση» ξέφυγε με 76-68, περίπου ενάμισι πριν από το τέλος, αλλά οι Ισπανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Μείωσαν σε 76-75, 12’’ πριν από το φινάλε, αλλά ο Ντελρόι Τζέιμς με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που έστειλε τους «κιτρινόμαυρους» στον τελικό, στο πλαίσιο του οποίου θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μονακό (06/05, 20.30). «Κάπου δύο λεπτά πριν από το τέλος ήμουν σίγουρος πως θα πάμε τελικό. Ήταν λάθος, ένα από τα πολλά που κάναμε. Δεν θα το ξανασκεφτώ καν. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα πολεμάμε και στη λήξη θα δούμε τι έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα δεν έπαψαν στιγμή να παλεύουν και στο γεγονός αυτό στάθηκε και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος εξήγησε πως το κατάμεστο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν τους άγχωσε, με τους φιλάθλους τους να αναγνωρίζουν την προσπάθειά τους: «Κάναμε κάποια χαζά λάθη, αλλά δεν ήταν άγχος. Νομίζω ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ο κόσμος μάς βοήθησε. Με τον τρόπο που παίζαμε ο κόσμος μάς υποστήριζε γιατί έβλεπε πως παλεύουμε. Ήταν τεράστια η συγκέντρωσή μας, ήμασταν από την αρχή του ματς εκεί. Παλεύαμε, πέφταμε κάτω, διεκδικούσαμε κάθε μπάλα. Δείξαμε τεράστια διάθεση. Ξέραμε εξ αρχής πως έπρεπε να παλέψουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας, για να το κάνουμε πιο εύκολο για εμάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ