20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το κοπέλι άφησε παρακαταθήκη πίσω του

Η αυλαία της σεζόν έπεσε ουσιαστικά για την Basket League και όσο πρόωρο κι αν φαίνεται, μπορούμε θεωρητικά να μιλάμε πια για την έναρξη της προαγωνιστικής περιόδου της επόμενης σεζόν. Αυτός που κατά κάποιο τρόπο την άνοιξε ήταν χθες ο Ανδρέας Χριστοδούλου που αποχαιρέτησε το Ρέθυμνο μέσω μιας δήλωσης στα social media.

 


Με αυτήν επιβεβαίωσε κάτι που ήταν κοινό μυστικό και έβαλε τέλος στη διαδρομή τεσσάρων χρόνων καθώς βρισκόταν στο νησί από το 2016. Ο διεθνής γκαρντ άρπαξε μέσω του Ρεθύμνου την ευκαιρία του και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στην κατηγορία ενώ παράλληλα με τους αριθμούς του, άφησε μιας μορφής παρακαταθήκη στους Κρητικούς.

 


Ο Χριστοδούλου έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Ρεθύμνου στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που διένυσε τέσσερις σεζόν σε αυτό, έστω κι αν έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η τελευταία ήταν κουτσουρεμένη. Πριν από αυτόν από μία τριετία διένυσαν στους Cretan Kings ο Νταμίρ Λάτοβιτς, ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Ρόλαντ Σάφτενααρ και φέτος συμπλήρωσαν την τριετία -σε δύο δόσεις- ο Χριστόφορος Ραζής και ο Μιχάλης Καμπερίδης.

 


Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ο Χριστοδούλου «σκαρφάλωσε» ψηλά σχεδόν σε όλες τις ιστορίες της στατιστικής. Αποχώρησε όντας πρώτος σε αγώνες, εύστοχες βολές και κλεψίματα με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ιδού οι αριθμοί του στο Πρωτάθλημα και η κατάταξη του στις ιστορικές λίστες της ομάδας...

 

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ