22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το «κοντέρ» γράφει 10 για Τσαϊρέλη και Αθηναίου (vids)

Είναι τέτοιες οι συνθήκες και οι ανάγκες του επαγγελματικού αθλητισμού που το διαρκές «πάνε-έλα» για τους αθλητές είναι μια σχεδόν αναπόφευκτη πραγματικότητα. Ακόμη και τα διετή συμβόλαια πια, αποτελούν είδηση και σε κάθε περίπτωση εξαίρεση του κανόνα που θέλει τις ομάδες να δεσμεύονται με παίκτες μόνο για μία σεζόν και μερικούς μήνες μετά να ξαναχτίζουν από την αρχή.

 

 

Μέσα από αυτή τη φιλοσοφία, μεγαλώνουν οι λίστες των παικτών που σχεδόν έχουν χάσει το μέτρημα με τον αριθμό των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκαν. Τις προηγούμενες μέρες, η λίστα εκείνων που έπαιξαν με διψήφιο αριθμό διαφορετικών ομάδων στην Basket League, απέκτησε δύο νέα μέλη, τον Μιχάλη Τσαϊρέλη και τον Γιάννη Αθηναίου που θα παίξουν με 10η διαφορετική φανέλα στην Basket League, μετά τις συμφωνίες τους με τη Λάρισα και τον Ιωνικό Νίκαιας αντίστοιχα.

 

 

Ο Τσαϊρέλης στην ως τώρα επαγγελματική διαδρομή του στην Ελλάδα, έπαιξε για τους Άρη, ΑΕ Λάρισας, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Προμηθέα, Ήφαιστο, Ηρακλή, Περιστέρι και η Λάρισα θα είναι η 10η ομάδα του στην Basket League.

 

 

Ο Αθηναίου από την πλευρά του θα παίξει για τον Ιωνικό Νίκαιας, έχοντας πίσω του πέρασμα από ακόμη εννιά ομάδες της κατηγορίας έστω και αν στη μία δεν κατάφερε να παίξει λόγω τραυματισμού (Παναθηναϊκός). Ήταν οι Πανιώνιος, ΚΑΟΔ, Άρης, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Περιστέρι και Προμηθέας.

 

 

Οι δύο έμπειροι διεθνείς διεύρυναν στους έξι τη λίστα εκείνων που φόρεσαν τουλάχιστον 10 διαφορετικές φανέλες στην καριέρα τους. 10 είχε μετρήσει ο Νέστορας Κόμματος όσες και ο Νώντας Παπαντωνίου που βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του αφού δεν ενεργοποιήθηκε ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

 

 

Οι πλέον… κοσμογυρισμένοι στην κατηγορία ήταν ο Νίκος Παπανικολόπουλος και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο νυν προπονητής της Λάρισας έπαιξε κατά την αθλητική διαδρομή του στους ΑΕΚ, Άρη, Νήαρ Ηστ, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Ολυμπιακός, ΓΣ Λάρισας-ΑΕ Λάρισας, Κολοσσό, Περιστέρι, Ηρακλή, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και Ίκαρο Χαλκίδας!

 

 

Ο Μανωλόπουλος φόρεσε 11 διαφορετικές φανέλες στην πρώτη κατηγορία και αυτός ο αριθμός τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση της λίστας. Έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Λάρισα, Κολοσσό, Περιστέρι, Καβάλα, Ίκαρο, Άρη, Τρίκαλα, Κύμη, Ήφαιστο και Ηρακλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ