17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το κλέψιμο και το καλάθι του Ουόκαπ στην κορυφή του Top 10 (vid)

Η Ζαλγκίρις έστειλε στο... καναβάτσο τον Ολυμπιακό με την μεγάλη ανατροπή στο τέλος και ο άνθρωπος που του έριξε την χαριστική βολή βρέθηκε στην κορυφή του Top 10 της τελευταίας αγωνιστικής της Εuroleague.

Tι κι αν ο Ολυμπιακός κρατούσε σφιχτά στα χέρια του τη νίκη και την μοίρα του παιχνιδιού, καθώς είχε την μπάλα στην τελευταία φάση ο Κώστας Σλούκας. Οι Πειραιώτες υπολόγιζαν χωρίς τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Έλληνα γκαρντ και παρά τις προσπάθειες των Σπανούλη και Ζαν Σαρλ να τον σταματήσουν στην αντεπίθεση, αυτός ξεπέρασε τα εμπόδια και έδωσε τη νίκη στη Ζαλγκίρις.

Στο νούμερο 7 υπήρχε μία όμορφη φάση από το ΟΑΚΑ με τον Έρικ ΜακΚόλουμ να πετυχαίνει το πιο περίεργο σουτ της αγωνιστικής πίσω από την μπασκέτα. Στην πρώτη τριάδα και πίσω από τον Ουόκαπ βρίσκονται δύο εντυπωσιακά καρφώματα. Το ένα από τον Ίσμαελ Μπάκο μπροστά στον Νίκολα Κάλινιτς έπειτα από πάσα του Αντουάν Ντιό, ενώ στην δεύτερη θέση πρωταγωνιστεί ο Τορνίκε Σενγκέλια με το κάρφωμά του μπροστά στον Γιαν Βέσελι.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Top 10:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ