24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «κλάμα» της προσμονής (vid)

Το ότι η Νίκαια αποτελεί μπασκετομάνα είναι κοινό μυστικό, όπως και ότι η προσμονή πολλών γενιών του να δούνε την ομάδα τους και πάλι στις υψηλές κατηγορίες.

Από την εποχή που ο ένδοξος Ιωνικός υποβιβάστηκε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, μια γενιά νέων παραγόντων πήρε την ομάδα στα χέρια της, ψάχνοντας κάθε φορά δυνατούς συμπαίκτες σε οικονομικό επίπεδο. Στα χρόνια της Β' Εθνικής έχασε μια σίγουρη άνοδο από το αδιάφορο αγωνιστικά Μαρούσι, δεν είχε ποτέ την τύχη να πάρει άνοδο μέσω αναδιάρθρωσης , ενώ είδε επενδυτές μεγάλα πορτοφόλια να χτυπούν το κατώφλι του.

Στο κλειστό του «Πλάτωνα» πάντα υπήρχε ο ενθουσιασμός, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, και κάτι μεγάλο δημιουργείται στη Νίκαια. Η ομάδα του Μάριου Γούναρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο κύπελλο Ελλάδας, πετώντας εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί για την άνοδο από την Β' Εθνική, Διαγόρα Δρυοπιδέων, και το απόλυτο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην  Stoiximan.gr BASKET LEAGUE, Περιστέρι, βλέποντας πλέον την Δόξα Λευκάδας, και κάνοντας όνειρα για τον θεσμό.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο τρόπος που παλιοί Ιωνικοί πλησιάζουν τους διοικούντες της ομάδας, και τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι. Υπήρχαν φίλοι της ομάδας που έκλαιγαν από χαρά, και πολλοί που έσφιγγαν τα χέρια των ανθρώπων που βρίσκονται πλέον στα ηνία της ομάδας, δείχνοντας τους ευγνωμοσύνη. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ