17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το κερδισμένο στοίχημα του Ήφαιστου Λήμνου (pics)

Κερδισμένος είναι ήδη ο Ήφαιστος Λήμνου από την παρθενική συμμετοχή του στην Basket League, ό,τι κι αν καταφέρει να πετύχει στο φινάλε της σεζόν.

Οι νησιώτες δημιούργησαν το πρώτο sold out της σεζόν 2018-2019, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, με τη νίκη τους επί του Πανιωνίου να ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους, ο οποίος έσπευσε και εξάντλησε και τα εισιτήρια του δεύτερου φετινού εντός έδρας αγώνα τους, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

 

Ο Ήφαιστος έφερε το ελληνικό πρωτάθλημα στη Λήμνο και το «Νίκος Σαμαράς» αποδεικνύεται… μικρό για τις ανάγκες των φιλάθλων, που «αγκάλιασαν» από την πρώτη στιγμή τη νέα προσπάθεια που γίνεται στη Μύρινα και δείχνουν διατεθειμένοι να μην αφήσουν ποτέ μόνους τους το Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες του.

 

Εξάλλου, κατάμεστο θα είναι το κλειστό και στην αναμέτρηση με τους «θαλασσί», το Σάββατο (27/10, 15.45) για την 4η αγωνιστική της Basket League, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ τα εισιτήρια «εξαφανίστηκαν», δύο ημέρες πριν από το τζάμπολ του ματς.

 

Η ανακοίνωση: «Δύο ημέρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ηφαίστου Λήμνου με τον Κολοσσό για τη τέταρτη αγωνιστική της Betshop Basket League, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς θα είναι κατάμεστο.

 

Παρακαλούμε όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο sold out!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ