30.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

«Το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ Τζόντρι Τζέφερσον συνοδευόμενος από τη γυναίκα και το μικρό κοριτσάκι τους. Ο 30χρονος σέντερ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τη νέα του ΠΑΟΚ.

 


Στις πρώτες δηλώσεις του, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με πλούσια ιστορία, ένα σημαντικό κλαμπ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ήθελα να γίνω μέλος του. Ζητούμενο για μένα είναι να γίνω μία καλή προσθήκη για την ομάδα και να τη βοηθήσω με κάθε τρόπο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου».

 


Για τον ΠΑΟΚ οι υποχρεώσεις εναλλάσσονται διαρκώς: «Είμαι έτοιμος να παίξω, ήρθα την κατάλληλη στιγμή και θέλω να βοηθήσω. Είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω να πάρουμε νίκες και καλή θέση στις διοργανώσεις όπου αγωνιζόμαστε» είπε ο Τζέφερσον προσθέτοντας: «Μίλησα με τον κόουτς και μου είπε ότι με παρακολουθεί από το 2016 όταν έφυγα από την Τρέντο. Μου ζήτησε να είμαι απλά ο εαυτός μου».

 


Δεν έρχεται πάντως ως «άγνωστος μεταξύ αγνώστων»: «Από την ομάδα ξέρω τον Χάτσερ και τον Γκος. Με τον Φιλ παίξαμε 2-3 φορές αντίπαλοι ενώ μιλήσαμε πριν ταξιδέψω για την Ελλάδα».

 


Ο Τζέφερσον δεν έχει αμφιβολίες για το πότε θα είναι έτοιμος: «Δεν θα έχω πρόβλημα στο θέμα της προσαρμογής. Έχω εμπειρία στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο αλλά θα δουλέψω. Ανυπομονώ να δω τον κόσμο και να παίξω την Τετάρτη».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ