26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Το καθαρό μυαλό (που δεν είχε αγωνιστικά) θα παίξει το ρόλο του στην επόμενη μέρα

Ανέκαθεν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν έπαιρναν αποφάσεις εν θερμώ και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και αυτό το «θερμό» καλοκαίρι.
Μετά από μια διετία με τίτλους και πρωτοκαθεδρία στο πρωτάθλημα ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για τον Ολυμπιακό.

Αν ξεκινήσουμε από την κεφαλή του αγωνιστικού τμήματος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (που έχει και συμβόλαιο) η λογική λέει ότι δεν κινδυνεύει, παρά το αγωνιστικό άδειασμα της ομάδας μετά τον ημιτελικό του φάιναλ φορ και μέχρι το τέλος της περιόδου.

Επίσης ενώ έκοψε τα θέματα απειθαρχίας από νωρίς, στο τελευταίο κρούσμα (Αθηναίου) οι κραδασμοί και στο εσωτερικό ήταν λίγο μεγαλύτεροι.

Παρ’ ταύτα ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν αλλάξει προπονητή οι Αγγελόπουλοι στην πρώτη στραβή (ακόμα και τον Γκέρσον) και δύσκολα θα το κάνουν και τώρα. Έναν προπονητή μάλιστα που έχει και την καθολική αποδοχή του κόσμου. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν τον κρατήσουν.

Από εκεί και πέρα το βασικό μέλημα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι η παραμονή του ελληνικού κορμού που ουσιαστικά σημαίνει ανανέωση συμβολαίων Πρίντεζη και Μάντζαρη με του πρώτου να είναι πιο εύκολη περίπτωση αλλά και του δεύτερου να υπάρχει η κοινή επιθυμία από τις δύο πλευρές χωρίς όμως να μπαίνει ως μέτρο σύγκρισης η πρόταση (που δεδομένα) θα του κάνει ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά τους ξένους, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά καθώς μόνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ – που μοιάζει με…Έλληνας – θα παραμείνει σίγουρα εκτός εάν τον θελήσουν νωρίτερα οι Σαν Αντόνιο Σπέρς.
Από τους υπόλοιπους θα βάλουμε ένα αστερίσκο στον Μπίρτς (έχει την οψιόν ο Ολυμπιακός αλλά θα ψάξει και κάτι καλύτερο) και έναν μικρότερο στον Γκρίν (επίσης με οψιόν του Ολυμπιακού αλλά με απαγορευτικό συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ.δολάρια).
Οι υπόλοιποι (Γιάνγκ, Λοτζέσκι, Χάκετ, Ουότερς) αποχαιρετούν την ομάδα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ