21.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το καθήκον που έγινε… μία «γλυκιά» νίκη

Ο Γλαύκος κέρδισε άνετα τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την νίκη αυτή, ωστόσο, να μην είναι... άλλη μία μέρα στη δουλειά, αλλά να αποκτά μία διαφορετική διάσταση, λόγω της γέννησης του υιού του Βασίλη Γιαννικόπουλου.

Η πορεία του Γλαύκου μέχρι τώρα στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής είναι εξαιρετική. Όντες στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 9-2 και έχοντας μάθει τα «κατατόπια» της κατηγορίας άριστα, οι Αχαιοί μοιάζουν έτοιμοι να πετύχουν ένα μεγάλο στόχο, όπως είναι η άνοδος στη Β' Εθνική. Τελευταίο «θύμα» τους ήταν ο Απόλλων Σμύρνης, με τους παίκτες του Νίκου Βουρνά να κάνουν το καθήκον τους και να κερδίζουν με 76-60, αλλά την νίκη αυτή να γίνεται πιο «γλυκιά» καθώς η οικογένεια του Γλαύκου... μεγάλωσε.

Ο λόγος γίνεται για τα ευχάριστα νέα στην οικογένεια του Βασίλη Γιαννικόπουλου, αφού ο γιός του είδε για πρώτη φορά το φώς της ημέρας την Παρασκευή (5/1), έχοντας βάρος 3.150 γραμμάρια. Οι συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση, επομένως, είχαν την ευκαιρία με την νίκη επί του Απόλλωνα, να ευχηθούν στον ίδιο με τον καλύτερο τρόπο, για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ