23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το κίνητρο των… αποκλεισμένων Έφες και Μπαρτσελόνα

Το αποψινό (29/3, 20.45) ραντεβού της Αναντόλου Έφες με την Μπαρτσελόνα είναι από αυτά τα… άχαρα των τελευταίων αγωνιστικών σε μια διοργάνωση. Και οι δύο έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια της Ευρωλίγκας, αλλά ο αγώνας πρέπει να γίνει, οπότε θα είναι στο τζάμπολ και θα παίξουν ο καθένας για τις … εντυπώσεις.

«Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας μας και θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν μια νίκη στο σπίτι μας», τονίζει ο Εργκίν Αταμάν, με τον Τούρκο προπονητή να δίνει το κίνητρο της αναμέτρησης για τους παίκτες του.

«Ο αγώνας με την Έφες θα πρέπει να μας κάνει καλύτερη ομάδα», δηλώνει ο Πέσιτς, παρουσιάζοντας το δικό του ζητούμενο για ότι ακολουθήσει του τζάμπολ στην Πόλη, για να προσθέσει: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε και πάλι τον Χάνγκα κοντά μας και ο αγώνας αυτός θα είναι μια καλή ευκαιρία γι’ αυτόν να ξαναβρεί τον ρυθμό του. Πάντα έχει το δικό του ενδιαφέρον ένας αγώνας στην Κωνσταντινούπολη».

Ο ίδιος ο Χάνγκα κάνει λόγο για «τρεις πολύ δύσκολες εβδομάδες» αναφερόμενος στην απουσία του για να συμπληρώσει: «Όλοι οι αγώνες στην Ευρώπη είναι σημαντικοί. Και φτάσαμε εδώ έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη, για να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι».

Όχι πως ο Ντεμίρ Μπερκ, τον οποίο θα βρει απέναντί του σκέφτεται διαφορετικά: «Είμαστε δύο ομάδες που δεν αξίζουμε τη θέση στην οποία βρισκόμαστε στη βαθμολογία. Η Μπαρτσελόνα είναι μια καλή και δυνατή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας, για να αφοσιωθούμε στη συνέχεια στο πρωτάθλημα Τουρκίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ