25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το «θαύμα» του Εθνικού και του Σάββα Συμεωνίδη (pic)

Ο Εθνικός βρίσκεται μια νίκη μακριά από την δεύτερη παρουσία του στα τρία χρόνια που έχουν θεσπιστεί τα πλέι οφς στην Α2 Ανδρών, αλλά αυτή την φορά για να φτάσει σε αυτό το σημείο έπρεπε να συντελεστεί ένα μπασκετικό «θαύμα».

Όταν ο Σάββας Συμεωνίδης ανέλαβε τον Εθνικό, όντας ο τρίτος προπονητής του την φετινή σεζόν, μετά τους Βαγγέλη Βλάχο και Μιχάλη Κουταλιανό, βρήκε μια ομάδα με κακή ψυχολογία, και με ρεκόρ 4 νίκες και 9 ήττες, έχοντας ως αρχικό στόχο να την βγάλει από την δύσκολη διαδικασία την πλέι άουτ.

Το πρώτο του παιχνίδι ήταν απέναντι στον Παπάγου στις 20/1 και από την αρχή (84-63) φάνηκε η αλλαγή ψυχολογίας. Ένα γύρο μετά και λίγο περισσότερο από τρεις μήνες, ο Εθνικός κέρδισε πάλι τους «Στρατηγούς» με 75-68, αυτή την φορά εκτός έδρας, και είδε το ρεκόρ του να ανεβαίνει στο 16-13, έχοντας τρέξει μέσα σε ένα γύρο ένα ρεκόρ 12 νικών και 4 ηττών, σε μια πορεία που χαρακτηρίζεται πρωταθλητισμού.

Αν την ερχόμενη αγωνιστική κερδίσει στο «Π.Σαλπέας» τον Απόλλωνα, τότε θα έχει ολοκληρώσει το δικό του μπασκετικό παραμύθι, μπαίνοντας στα πλέι οφς, και όντας στο 1-1 με τον Χολαργό, με το «θαύμα» να συνεχίζεται...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ