21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Το “θέλω” του Καραμάνου, τα “πρέπει” του Παπαθεοδώρου

Μία από τις λιγοστές πληροφορίες που διέρρευσαν από τις πρώτες συζητήσεις των υποψήφιων επενδυτών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων του Δικεφάλου, είναι η πρόθεση των πρώτων να κρατήσουν στο “τιμόνι” της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου. Καμία έκπληξη. Ακόμη κι αν δεν γνώριζαν, δεδομένου ότι δεν είναι άνθρωποι του χώρου αλλά τώρα επιχειρούν να μπουν σε αυτόν, ρώτησαν -προφανώς- και έμαθαν για τη δουλειά που έκανε ο 44χρονος προπονητής όσο υπήρχαν συνθήκες κανονικότητας αλλά και όταν η ομάδα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και... περιέργως έμεινε όρθια ως το τέλος.

 


Για την πρόθεση που εξέφρασαν οι ενδιαφερόμενοι, μέσω του Γιώργου Καραμάνου που τους εκπροσωπεί στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, ενημέρωσε χθες τον Ηλία Παπαθεοδώρου ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο “Παπ” που είναι ουσιαστικά στην αγορά αφού τελείωσε το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε τον Μάιο του 2017, είναι λογικό να μην κλείνει την πόρτα του ΠΑΟΚ αλλά είναι ακόμη πιο λογικό να μην θέλει να διακινδυνεύσει να βρεθεί και πάλι να παλεύει με χίμαιρες. Έτσι θέτει κάποιες προϋποθέσεις προκειμένου να δουλέψει εκ νέου στην ομάδα, αν βέβαια προχωρήσει το θέμα του ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ και ο ΠΑΟΚ αρχίσει να λειτουργεί και πάλι με τον στοιχειώδη, τουλάχιστον, τρόπο.

 


Αν λοιπόν το θέμα προχωρήσει σε αυτό το επίπεδο, είναι λογικό να γίνει μία συνάντηση μαζί του ώστε αφενός να καλυφθούν οι απαιτήσεις του σε προσωπικό αλλά και ομαδικό επίπεδο -το δικό του συμβόλαιο και το μπάτζετ της ομάδας- κι αφετέρου να εισπράξει εκείνες τις εγγυήσεις που θα του επιτρέψουν να αισθανθεί ασφαλής ότι θα κάνει τη δουλειά του, γιατί η αλήθεια είναι ότι υποχρεώθηκε να ασχολείται με πολλά ακόμη θέματα. Επειδή όμως είναι δεδομένο ότι και στην περίπτωση του Παπαθεοδώρου ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει μόνος του, ο χρόνος που έχει ο Δικέφαλος δεν είναι απεριόριστος.

 


Σε ένα μικρό ουσιαστικά χρονικό διάστημα θα πρέπει να γίνουν πολλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μέσα σε αυτά να κλείσει το θέμα του Παπαθεοδώρου που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σαν απόδειξη των προθέσεων των ενδιαφερόμενων για την ΚΑΕ. Κι αν όλα εξελιχθούν όπως το επιθυμούν, τότε ο “Παπ” δεν θα μείνει στα... 99 παιχνίδια στον πάγκο του ΠΑΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ