19.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Το εύκολο και το δύσκολο

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα υπάρχει φουλ δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο.

Στο Basketball Champions League, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Νίμπουρκ. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο φόρμας κι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα τους εμπιστευτούμε και θα ποντάρουμε στον άσο. Σε αναμέτρηση για τον όμιλο του Προμηθέα Πάτρας, η Μπαϊρόιτ θα φιλοξενήσει τη Στρασμπούρ. Εδώ θα προτιμήσουμε το «διπλό» σε πολύ καλή απόδοση. Η τριάδα μας θα κλείσει μ' ένα ακόμα διπλό για το ίδιο γκρουπ, καθώς η Βίρτους Μπολόνια μπορεί να περάσει με τη νίκη από την Οστάνδη.

Μία από τις πιο δύσκολες εξόδους της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πράσινοι» έχουν τρομακτικά δύσκολο έργο, αν αναλογιστεί κανείς και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται μακριά από το ΟΑΚΑ. Θα αποφύγουμε το ποντάρισμα σημείου και θα επιλέξουμε το under 164,5. Μάλιστα θα το συνδυάσουμε με την επικράτηση της Ζαλγκίρις μέσα στην έδρα της αδύναμης και ουραγού Νταρουσάφακα.

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και στο Eurocup. Η Ούνικς Καζάν έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Φρανκφούρτης, ενώ και η Άλμπα Βερολίνου μπορεί να κάμψει την αντίσταση της επικίνδυνης Λοκομοτίβ Κουμπάν. Τέλος, η Μπρέσια αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Ουλμ εντός έδρας.

Οι επιλογές μας

Τριάδα

ΑΕΚ - Νίμπουρκ   1    1,26

Μπαϊρόιτ - Στρασμπούρ   2    2,35

Οστάνδη - Βίρτους Μπολόνια    2    1,42

Δυάδα

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός  under 164,5    1,90

Νταρουσάφακα - Ζαλγκίρις    2     1,50

Τριάδα

Φρανκφούρτη - Ούνικς   2    1,47

Άλμπα - Λοκομοτίβ Κουμπάν    1      1,65

Μπρέσια - Ουλμ   1    1,65



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ