18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΣ στις ξένες παίκτριες

Οι τρεις ξένες παίκτριες του ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησαν ήδη για την πατρίδα τους, με το ηπειρώτικο συγκρότημα να της ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έχει διακοπεί, όπως και κάθε άλλη αγωνιστική δραστηριότητα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ούτε καν προπονήσεις δεν γίνονται, με τις παίκτριες -όπως και ολόκληρος ο κόσμος- να έχουν απομονωθεί σπίτι του. Οι Μπράντι Μοντγκόμερι, Ακέιλ Τακ και Σιέρα Καλχούν δεν υπήρχε λόγος να παραμείνουν στη χώρα μας, έτσι αναχώρησαν για την πατρίδα τους, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ενημερώνει σχετικά μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση: «Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να έχει ανασταλεί χωρίς ημερομηνία επανέναρξης και με την γενικότερη κατάσταση - εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού - αβέβαιη, οι Αμερικανίδες αθλήτριες της ομάδας Μπράντι Μοντγκόμερι, Ακέιλ Τακ και Σιέρα Καλχούν αποφάσισαν με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ομάδας να επιστρέψουν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τις τρεις αθλήτριες που τίμησαν τον ταύρο στη φανέλα, δίνοντας τους τελευταίους μήνες τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, αλλά και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά καθ’ όλη την παραμονή τους στα Γιάννινα. Ευχόμαστε να έχουν καλή επιστροφή με ασφάλεια στην πατρίδα τους και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουν σύντομα. Ανήκουν ήδη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC! Brandy, Shelly and Sierra thank you!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ