17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το «ευχαριστώ» του Λαυρίου (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης και οι παίκτες του αγωνίστηκαν με… παρέα στον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα τους με την Κύμη, για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Μερίδα φιλάθλων των «κυανοκίτρινων» βρέθηκαν στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας και ενίσχυσαν με τη φωνή τους παίκτες και τεχνική ηγεσία. Το Λαύριο δεν κατάφερε να τους αποζημιώσει με την κατάκτηση του ροζ φύλλου, αλλά εξέδωσε ανακοίνωση για να τους ευχαριστήσει για τη συμπαράστασή τους, όπου κι αν αγωνίζεται.

Η ανακοίνωση: «Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπέροχους φιλάθλους μας! Σας ευχαριστούμε όλους που με τη φωνή, το πάθος και την άψογη συμπεριφορά σας στέκεστε πάντα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. ΕΣΕΙΣ μας δίνετε δύναμη! Συνεχίζουμε...».

https://www.youtube.com/watch?v=GVWkt2Izjjo

Παράλληλα, όπως ενημερώνουν από την ΚΑΕ για την επανάληψη των τελευταίων 31’’ δευτερολέπτων της εντός έδρας αναμέτρησής τους με τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η είσοδος θα είναι δωρεάν: «Τετάρτη 24 Απριλίου-Κλ. Γυμναστήριο Λαυρίου 6:00 μ.μ. ΔΩΡΕΑΝ είσοδος. Όποιος φίλος της ομάδας επιθυμεί συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να προσέλθει στα γραφεία της ΚΑΕ για να πάρει την πρόσκλησή του την Τρίτη 23/04 (6:00-8:00 μμ) και την Τετάρτη 24/04 (3:00-5:00 μμ). ΟΛΟΙ στο γήπεδο! Kαλή επιτυχία στην ομάδα μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ