31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Το «ευχαριστώ» του Ιτούδη (pic)

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη VTB League κι ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για να φθάσει στην κατάκτηση του εν λόγω βραβείου.

Μετά το 2015 και το 2017 ο 47χρονος τεχνικός διακρίθηκε για τρίτη σεζόν. Με μήνυμά του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τα δημόσια «ευχαριστώ» του στους παίκτες του και τους συνεργάτες του στην «ομάδα του στρατού», τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν, τους Ρώσους φιλάθλους και την οικογένειά του.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε, στο Facebook: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για αυτό το βραβείο στο πρωτάθλημα της VTB League, για την ψηφοφορία του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς, στην ομάδα μου ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Βατούτιν για την υποστήριξή του στα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους παίκτες μου, γιατί «το κάνουν να συμβαίνει» στο παρκέ και για το πάθος που δείχνουν. Στο προπονητικό επιτελείο για τη δέσμευσή τους και την ατελείωτη υποστήριξή τους. Στους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την τεράστια υποστήριξή τους και την πίστη τους. Τελευταίες, αλλά όχι έσχατες, στη σύζυγό μου Μαρία και την κόρη μου Αλεξάνδρα για την εμπιστοσύνη τους και την κατανόησή τους. Σας αγαπώ και σας θαυμάζω όλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ