26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Γιόρτασε το double ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση του double για την φετινή χρονιά σε μια εντυπωσιακή φιέστα στο ΟΑΚΑ. Το παρών έδωσαν τόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος όσο και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Πριν την απονομή του τίτλου, μίλησαν οι ηγέτες των "πρασίνων" τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ανέφερε: "Ακόμη φτάνουν στα αυτιά μου τα λόγια. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα είναι ιδέα. Ο Παναθηναϊκός παίρνει τίτλους όλα αυτά τα χρόνια. Όταν αποχώρησαν από την ενεργό δράση ο τεράστιος Παύλος και ο τεράστιος Θανάσης καταφέραμε και πήραμε τρόπαια. Πέρυσι σταμάτησε ο κορυφαίος των κορυφαίων Δημήτρης Διαμαντίδης".

Αφού τον... διέκοψαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, για να φωνάξουν το όνομα του Διαμαντίδη, συνέχισε: "Ακόμη φτάνουν στα αυτιά μου τα λόγια του αρχηγού των αρχηγών, Φραγκίσκου Αλβέρτη: "Στις χαρές και στις λύπες μαζί". Αν συνεχίσουμε να είμαστε μια γροθιά θα συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι για πολλά χρόνια ακόμη".

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή παρουσία σας και όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί ακολουθείτε την Παναθηναϊκή ιδέα, τον Παναθηναϊκό και όλα αυτά τα λάβαρα που βλέπετε είναι δικά σας".

Η ιαχή "Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός" ήχησε στο ΟΑΚΑ, πριν ολοκληρώσει: "Ευχαριστώ αυτά τα παλληκάρια (τους παίκτες) να πάρουμε δύο κύπελλα... Και τελευταία Να μας έχει ο Θεός καλά και να ακολουθείτε τον Παναθηναϊκό σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεστε. Γεια σας και χαρά σας".

Είχε έρθει η σειρά του Τσάβι Πασκουάλ που έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας: "Να αρχίσω λέγοντας ευχαριστώ Δημήτρη, ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να είμαι εδώ και να είμαι μέλος αυτής της απίστευτης οικογένειας. Ευχαριστώ όλους εσάς που βοηθήσατε. Είμαι περήφανος που είμαι ο προπονητής σας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Είστε οι καλύτεροι! Το πιο σημαντικό: Οι παίκτες! Είστε απίστευτοι, Ευχαριστώ!"

Τέλος μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Νικ Καλάθης: "Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Θανάση και Παύλο που έκαναν αυτή την ομάδα την καλύτερη στην Ευρώπη. Εγώ και η ομάδα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας στηρίξατε όλη τη χρονιά με όσα έγιναν. Ο τίτλος είναι για εσάς. Και ελπίζω να κερδίσουμε κι άλλους τίτλους"!

Έπειτα ξεκίνησε η διαδικασία της απονομής. Άπαντες πήραν τα μετάλλια τους και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έδωσε το τρόπαιο στον Νικ Καλάθη εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την "πράσινη" φιέστα:

Photo credits: Eurokinissi

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ