15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το “ευχαριστώ” για την αγάπη και το… μπλοκ της Βανέσας

Η Βανέσα Μπράιαντ έχει δεχθεί πολύ αγάπη από γνωστούς και άγνωστους από τη στιγμή που τόσο τραγικά χάθηκαν ο Κόμπι και η Τζιάνα. Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ έχει ευχαριστήσει πολλές φορές γι' αυτήν την αγάπη και τη συμπαράσταση, αλλά φαίνεται πως δεν αντέχει να βλέπει στο δικό της προσωπικό λογαριασμό στο instagram ή στο internet γενικότερα ξανά και ξανά τα πρόσωπα των αγαπημένων της που δεν βρίσκονται πια κοντά της. Έτσι πήρε την απόφαση να μπλοκάρει σελίδες θαυμαστών, την οποία και δημοσιοποίησε με ένα ακόμη μεγάλο "ευχαριστώ", ελπίζοντας να καταλάβουν τους λόγους που την οδηγούν στο block, κίνηση την οποία έκανε και η μεγάλη κόρη της, Νατάλια.

"Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη. Η Νατάλια και εγώ δυστυχώς έπρεπε να μπλοκάρουμε σελίδες θαυμαστών, γιατί είναι πολύ οδυνηρό για εμάς να βλέπουμε τις φωτογραφίες των αγαπημένων μας Κόμπι και Τζίτζι σε κάθε σελίδα που ανοίγουμε. Το να μπλοκάρουμε αυτές τις σελίδες μας βοηθά να αλλάξουμε τον αλγόριθμο. Σας αγαπάμε πολύ, αλλά σας παρακαλούμε να καταλάβετε πως έπρεπε να το κάνουμε αυτό για τη δική μας πορεία προς τη γιατρειά και όχι γιατί δεν σας εκτιμούμε".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#VanessaBryant announces that she has decided to block fan pages on Instagram because it’s too painful to constantly see photos of #Kobe and #Gigi. ??

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ