13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Επταπύργιο ζωντανεύει και πάλι

Σε ρυθμό προπόνησης θα μπουν ξανά τα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων του Παναθλητικού Συκεών, ξεκινώντας προπονήσεις από τη Δευτέρα (25/05).

Ύστερα από δύο και πλέον μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης οι παίκτριες των τμημάτων Νεανίδων και Κορασίδων, καθώς και οι Παίδες, θα πατήσουν και πάλι παρκέ στο κλειστό του Επταπυργίου. Δεν επιστρέφει, προς το παρόν, η γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών. Το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 διακόπηκε οριστικά από την ΕΟΚ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με τις παίκτριες της Βιβής Διαβολεμένου να κατακτούν την πρώτη θέση με δεκαοκτώ νίκες και μόλις μία ήττα.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθλητικός Συκεών, με πολύ μεγάλη χαρά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας των αναπτυξιακών του τμημάτων και συγκεκριμένα των τμημάτων Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, από την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου. Το πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων έχει ήδη διαμορφωθεί με βάση τους κανόνες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πάντα κατόπιν τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των αυστηρών οδηγιών του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών.

Σήμερα θα γίνει σύσκεψη με τους προπονητές των τμημάτων και στη συνέχεια θα ενημερωθούν οι αθλητές/αθλήτριες και οι γονείς των παιδιών. Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών να προετοιμαστούν κατάλληλα τόσο για την τήρηση των κανόνων υγιεινής όσο και για την κτήση των απαραίτητων ιατρικών βεβαιώσεων. Το Επταπύργιο ζωντανεύει και πάλι!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ