17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα προπονήσεων του Μυριούνη (pic)

Ο Χρήστος Μυριούνης ξεκινάει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα 8 εβδομάδων για όσους θέλουν να βελτιωθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, το οποίο θα λάβει τόπο στο κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας και θα ξεκινήσει από τις 10 Ιουνίου και μετά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Μετά τις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσουν εδώ στην Πρέβεζα και στο κλειστό γυμναστήριο οι ατομικές προπονήσεις που θα γίνουν υπό την επίβλεψη μου σε οσα παιδιά επιθυμούν να βελτιωθούν μέσα από ένα πολύ εξειδίκευμενο πρόγραμμα προπονήσης μπάσκετ 8 εβδομάδων!
Το πρότζεκτ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 χρόνων έως ενήλικες παίκτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους στο παρκέ!!!
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Πρέβεζας κάθε Δευτέρα-Τετάρτη - Παρασκευή και οι ώρες θα είναι τα πρωινά από 10.00 εως 13.00 και θα διαρκέσει 8 σχεδόν εβδομάδες...Περισσότερες Πληροφορίες και ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΘΈΣΕΩΝ στο  6985080132...
Υ. Γ. Περιορισμενες συμμετοχές γιατι τα γκρουπ προπονήσεων θα είναι μικρά σε αριθμό 5-6 ατόμων το πολύ και απευθύνεται σε παιδιά από Πρέβεζα - Αρτα και γύρω περιοχές κοντά στην πόλη μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ