19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το ενωτικό μήνυμα του Χατζηβρέττα

Την ώρα που πολλοί... καιροφυλακτούν στην γωνία περιμένοντας υποστηρικτές υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, ο Νίκος Χατζηβρέττας ήρθε με μια τοποθέτησή του στην διαδυκτιακή εκπομπή "Μένουμε μπάσκετ" να βάλει το θέμα σε μια άλλη διάσταση. Διότι μπορεί να ήταν ξεκάθαρος ως προς το ότι θεωρεί τον Βαγγέλη Λιόλιο τον ιδανικό άνθρωπο για να ηγηθεί της επόμενης μέρας στην ΕΟΚ, αλλά όχι ως... νικητή μεταξύ αντιπάλων, παρά ως ηγέτη ενός ενωμένου μπάσκετ.


"Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία σαν μπάσκετ. Ο κ.Βασιλακόπουλος αποχωρεί. Πρόσφερε πάρα πολλά αλλά έπρεπε εδώ και χρόνια να αφήσει την θέση του, να υπάρχει νέο πνεύμα, νέες ιδέες και περισσότερη εξέλιξη. Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τις εκλογές που θα γίνουν. Έχουν μπει αθλητές όπως ο Φασούλας, ο Ρεντζιάς. Για εμένα έχει μπει ένα πολύ μεγάλο όνομα ο κ.Λιόλιος, στον οποίο πιστεύω πάρα πολύ.
Από τις τρεις φορές που τον έχω δει, έχω δει έναν άνθρωπο που έχει μία πολύ καλή επιχείρηση, μία ομάδα που πήγε από το τοπικό στην Ευρώπη, έχει επενδύσει, έχει κάνει δικές του εγκαταστάσεις, έχει δείξει ότι "έτσι γίνεται η δουλειά".
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το δούμε ανταγωνιστικά, ούτε να γίνει αγώνας. Πρέπει να ενωθούν αυτές οι δυνάμεις με μπροστάρη αυτόν τον άνθρωπο, πρέπει το μπάσκετ να ενωθεί", ήταν η τοποθέτησή του που μόνο χαμόγελα μπορεί να προκαλεί και αισιοδοξία, κινούμενη εξάλλου ακριβώς και στο πνεύμα που εξ αρχής έχει εκφράσει ο Βαγγέλης Λιόλιος σχετικά με το πώς σκέφτεται το μέλλον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ