21.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Το Ελληνικό μπάσκετ θέλει και άλλες ομάδες σαν τον Εθνικό»

Ο Εθνικός συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε προπονητές και παίκτες, και αυτό δεν δύναται να περάσει απαρατήρητο.

Στη συνέπεια και φερεγγυότητα της ομάδας του Πειραιά αναφέρονται οι ευρισκόμενοι στο δυναμικό του, και με ανακοίνωση της οποία υπογράφουν ο αρχηγός της ομάδας, Φώτης Βασιλόπουλος και ο προπονητής της, Κώστας Οικονομάκης, τονίζεται ότι οι «μπλε» σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη τηρούν στο 100% τις συμφωνίες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Για το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού Πειραιά ήταν αυτονόητο ότι η διοικούσα επιτροπή με τον Δημήτρη Καραφαντή επικεφαλής, έχουν συνέπεια και φερεγγυότητα.
Το έχουν δείξει εδώ και 10 χρόνια στην πορεία τους στα μπασκετικά δρώμενα και το επανέλαβαν στο πρώτο lock down, όταν εξόφλησαν στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις τους. Οχι με έναντι, αλλά με το 100% στις συμφωνίες τους.
Ηταν αυτονόητο, δεδομένο ή βρείτε όποια άλλη λέξη θέλετε που να ταιριάζει, ότι θα πράξουν το ίδιο και τώρα. Και το κάνουν. Στο ακέραιο, στο 100%, σε μια δύσκολη εποχή για τους αθλητές, για όλους τους ανθρώπους.
Και πάλι όμως πρέπει να τους ευχαριστήσουμε, διότι το αυτονόητο γι αυτούς είναι η εξαίρεση στο χώρο του μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού. Βασικά μία από τις ελάχιστες εξαιρέσεις, διότι με χαρά βλέπουμε κι άλλες ομάδες να ακολουθούν το παράδειγμά τους. Ελπίζουμε αυτή η παρέα να μεγαλώσει, διότι το ελληνικό μπάσκετ θέλει κι άλλες ομάδες σαν τον Εθνικό, να προσφέρουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Ο αρχηγός Φώτης Βασιλόπουλος (εκ μέρους των αθλητών)
Ο προπονητής Κώστας Οικονομάκης (εκ μέρους του τεχνικού τιμ)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ