21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το εκπληκτικό λεύκωμα του Προμηθέα για την ονειρεμένη σεζόν (pics)

Στον Προμηθέα Πάτρας δεν έκρυψαν ποτέ ότι έζησαν το... όνειρό τους την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Δεν κρύβουν όμως και ότι επιθυμούν τα όνειρά τους να μην έχουν τέλος. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να έχει άλλο τίτλο από το "ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ", το πολυτελές και εντυπωσιακό σκληρόδετο φωτογραφικό βιβλίο, ένα λεύκωμα ουσιαστικά, που ήδη κυκλοφόρησε.
 
Πρόκειται για μια έκδοση 272 σελίδων, με 276 φωτογραφίες,  που παρουσιάζει το ταξίδι της ομάδας του  τη σεζόν 2017-18, ξεκινώντας με την πρώτη προπόνηση το καλοκαίρι όπου συναντήθηκε η ομάδα για πρώτη φορά, την προετοιμασία στην Πορταριά, με όλα τα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας της BASKET
LEAGUE μέχρι τα PLAYOFFS και την πρόκριση στο Basketball Champions League. 
 
Ακόμα παρουσιάζει τη σχέση της ομάδας και των παιχτών με την πόλη της Πάτρας δείχνοντας επισκέψεις σε μνημεία, στα σχολεία της πόλης αλλά και επαφές με τους ανθρώπους. 
 
Τέλος μεγάλο μέρος του βιβλίου είναι αφιερωμένο στην οικογένεια του Προμηθέα δείχνοντας εικόνες από τις αποστολές, τις εκδηλώσεις του συλλόγου και γενικά το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε παίκτες, staff, διοίκηση και κόσμο. 
 
Πρόκειται αναμφίβολα για μια δουλειά επιπέδου, που δείχνει πώς λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα στον Προμηθέα, έχοντας ξεφύγει κατά πολύ από τα τετριμμένα και παρουσιάζοντας διαρκώς ευχάριστες εκπλήξεις στο φίλαθλο κοινό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ