28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το… δώρο του Γκιγιέρμο στον ΛεΜπρόν (vid)

Ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες «χτύπησε» για ακόμη μία φορά στους Τελικούς του ΝΒΑ και φρόντισε να αφήσει ένα... δώρο στον ΛεΜπρόν φεύγοντας από τη Media Day.

Μία... ιδιότυπη σχέση έχουν αναπτύξει μεταξύ τους τα τελευταία επτά χρόνια ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκες. Ο ρεπόρτερ από την εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» επιχειρεί κάθε χρόνο να προσεγγίσει τον «Βασιλιά», από τους τελικούς του 2011, ώστε να πάρει μία δήλωσή του, καταλήγοντας σχεδόν πάντα σε «χυλόπιτα».

Και λέμε... σχεδόν, γιατί στο πρόσφατο All Star Game, ο ΛεΜπρόν επιτέλους του μίλησε! Ο Μεξικανός, βέβαια, είχε φροντίσει να του κάνει μία ερώτηση, που δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με το θεσμό, απορώντας για το ποια είναι η αγαπημένη του σαλάτα. Ο Τζέιμς, αφού γέλασε, παραδέχθηκε πως η κινέζικη σαλάτα με κοτόπουλο είναι μία καλή επιλογή.

Ο Γκιγιέρμο δε θα ξεχνούσε αυτή την απάντηση. Στη Media Day των φετινών Τελικών με τους Ουόριορς, ήταν και πάλι παρών, κάνοντας και πάλι... τη διαφορά. Αφού έφτασε μέχρι και στο σημείο να βάλει ψεύτικο γύψο, για να του μιλήσουν οι αθλητές, για τον ΛεΜπρόν κρατούσε στο χέρι ακριβώς εκείνη τη σαλάτα, που είχε αναφερθεί στο All Star Game. Ο ΛεΜπρόν αρνήθηκε (και να του μιλήσει και να φάει τη σαλάτα), αλλά βρήκε τρόπο... να του τη δώσει, μέσω του Χοσέ Καλντερόν.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ