21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το δράμα του Στόουν και οι καταγγελίες για τη Βενέτσια

Σε ρήξη είναι οι σχέσεις του Τζούλιαν Στόουν με τη Βενέτσια, με τον πρώτο να εξηγεί πως θέλει να αποχωρήσει εξαιτίας του άρρωστου πατέρα του.

Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πρόσφατα πως ο 28άχρονος γκαρντ δέχθηκε πρόταση από τους Σάρλοτ Χόρνετς, για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, δεν υπάρχει όμως opt out στο συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα με την ομάδα και λήγει το καλοκαίρι του 2019. Η Βενέτσια δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να αποχωρήσει, ο ίδιος ο παίκτης όμως με μακροσκελές μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του, καθώς όπως αναφέρει ο λόγος που θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ δεν είναι αγωνιστικός, αλλά ο πατέρας του που βρίσκεται στην εντατική και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε στο Instagram ο Τζούλιαν Στόουν: «Κατ’ αρχάς, ο πατέρας μου δεν είναι απλώς «άρρωστος», δεν έχει κάποιο κρύωμα, να φτερνίζεται και να βήχει. Βρίσκεται στην εντατική με πνευμοθώρακα. Η καρδιά του δουλεύει στο 10% και τα νεφρά του δεν λειτουργούν. Οι γιατροί μάς είπαν ότι χρειάζεται μεταμόσχευση και στις τρεις περιπτώσεις. Δεν μπορεί να ανασάνει μόνος του κι είχε τραχειοτομή και του κάνουν αιμοκάθαρση. Ο πατέρας μου παλεύει για τη ζωή του και ως γιος του αισθάνομαι ότι είναι και δική μου μάχη. Η οικογένειά μου προσεύχεται για τον πατέρα μου και προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών μου παρουσιάστηκε μία ευκαιρία, η οποία θα με βοηθούσε να προσφέρω στον πατέρα μου την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη, αλλά και να βρίσκομαι δίπλα του. Αυτή η ευκαιρία θα δώσει το δικαίωμα στον πατέρα μου να έχει σωστή ασφάλιση και θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες να παλέψει για τη ζωή του. Ενημέρωσα αμέσως τη Βενέτσια για την κατάσταση που βρίσκομαι με την οικογένειά μου και ο σύλλογος δεν ξεκίνησε απλώς να αγνοεί τις κλήσεις μου, τα e-mails μου και τα μηνύματά μου. Αγνοούσαν και τις προσπάθειες που έκαναν ο μάνατζέρ μου, η μητέρα μου και το νοσοκομείο να επικοινωνήσουν μαζί τους. Αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη σεβασμού που έδειξαν στην οικογένειά μου κι εμένα. Έχουν υποτιμήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα μου και το έχουν κάνει να φαίνεται ως αγωνιστικό θέμα. Έχω στείλει πολλές προτάσεις για να βρούμε μια λύση που θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη κάνουν δύσκολα τα πράγματα.

Πάντα έπαιζα για τους φιλάθλους και την πόλη, η Βενετία σημαίνει πολλά περισσότερα από μπάσκετ για εμένα, σημαίνει οικογένεια και καλές σχέσεις. Εσείς οι φίλαθλοι με αγκαλιάσατε για αυτό που χτίσαμε εδώ. Εσείς με αγκαλιάσατε σαν γιο σας και με αφήσατε να εξελιχθώ. Ήμουν χαρούμενος και ένιωσα ότι βρήκα μία δεύτερη οικογένεια σε εσάς και το σύλλογο. Αντιλήφθηκα, όμως, ότι ο σύλλογος δεν είναι τόσο πιστός σε εμένα. Είναι πολύ εκνευριστικό ότι χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να έχουν καλή εικόνα και να προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο για μια διαφορετική αλήθεια».

https://www.instagram.com/p/BXYVnTvBmZP/?taken-by=julyan_stone2



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ