17.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Το δις εξαμαρτείν για τη Ρεάλ που… τρέμει (vid.)

Η ήττα από την Μπούργκος θα έπρεπε να την αφυπνίσει αλλά δεν το έκανε. Η Ρεάλ Μαδρίτης απογοήτευσε και σήμερα για την τελική φάση της ACB, γνωρίζοντας την ήττα από την Ανδόρα με 91-75. Για τη Ρεάλ θα ακολουθήσει το ματς με τη Σαραγόσα και με ρεκόρ 2-2 χρειάζεται τη νίκη για να μην πέσει θύμα μιας ακόμη μεγαλύτερης έκπληξης, μένοντας εκτός ημιτελικών. Η Ανδόρα από την πλευρά της που έκανε μία εμφάνιση κυριαρχίας απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο της, μπορεί πλέον να ελπίζει αφού είναι κι αυτή στο 2-2 ενώ στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Μπούργκος. Το «παράσημο» γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τους νικητές δεδομένων των απουσιών των Μουσά Ντιανέ, Ντέγιαν Μούσλι και Ντέγιαν Τοντόροβιτς.

 


Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο που ξόδεψε ενέργεια για να φτάσει στη νίκη επί της Βαλένθια, φάνηκε να μην έχει δυνάμεις και φρεσκάδα. Από την άλλη πλευρά το μάτι των παικτών του Ίμπον Ναβάρο... γυάλιζε. Η Ανδόρα που προερχόταν από τη νίκη επί της Σαραγόσα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της προηγούμενη με 19-12 στην πρώτη περίοδο και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα 12 πόντων (42-30).

 

 

Η Ρεάλ δεν έβγαλε αντίδραση και στην εξέλιξη της τέταρτης περιόδου η Ανδόρα ξέφυγε ακόμη και με 20 (83-63 στο 35') αφού οι Μαδριλένοι έπαψαν πια να πιστεύουν στην ανατροπή. Μείωσε μέχρι τους 11 (86-75 στο 37') αλλά δεν έγινε επί της ουσίας απειλητική για την αντίπαλο της.

 


Το πρόσωπο: Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό που οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα όπως αυτό, δεν μπορεί να υπάρχει ένας μόνο πρωταγωνιστής. Ωστόσο ο Κλέβιν Χάνα φρόντισε να δώσει με σταθερότητα λύσεις στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού στους νικητές έχοντας 23 πόντους σε 21 λεπτά.


Η στατιστική του αγώνα εδώ.

 

 

acb Photo / M. Pozo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ