20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το διπλό «ευχαριστώ» του Λαυρίου (vid+pics)

Δυναμικό παρών έδωσαν οι φίλαθλοι του Λαυρίου στο «Τάσος Καμπούρης», καταγράφοντας άλλα 122 χλμ. στο «κοντέρ» τους.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από τη Χαλκίδα, χάνοντας από την Κύμη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ο κόσμος τους όμως απέδειξε πως τους στηρίζει όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Μετά το τέλος του ματς τούς χειροκρότησε θερμά, με τους παίκτες να ανταποδίδουν ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη θερμή υποστήριξή τους.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε, από την πλευρά της, η ΚΑΕ: «Η ΔΥΝΑΜΗ μας είναι οι φίλαθλοι μας»! Το χειροκρότημα των παικτών μας και του τεχνικού επιτελείου στη λήξη του αγώνα ήταν ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης στους πιστούς φιλάθλους μας. Οι -περίπου- 250 φίλαθλοι μας έδωσαν ρεσιτάλ υποστήριξης και σωστής συμπεριφοράς στον χθεσινό αγώνα με την ‘’ΚΥΜΗ’’ στη Χαλκίδα. Η στήριξή τους αποτελεί ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ⚡ για όλη την ομάδα! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!».

https://www.facebook.com/kaelavrio/videos/1333683673443434/

Παράλληλα, οι «κυανοκίτρινοι» ευχαρίστησαν την Κύμη για την άψογη φιλοξενία: «Το φετινό «ταξίδι» της ομάδας μας είναι συναρπαστικό και σε κάθε «σταθμό» ευχόμαστε να συναντάμε ανθρώπους που με τη συμπεριφορά τους να αποδεικνύουν ότι στον Αθλητισμό δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Έτσι και σήμερα… Ο Πρόεδρος και το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ "ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT" αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Διοίκηση & το προσωπικό της ΚΑΕ «ΚΥΜΗ» για την άψογη φιλοξενία που δέχτηκαν η αποστολή της ομάδας και οι φίλαθλοί μας στην αποψινή αναμέτρηση η οποία μας επιφύλασσε θέαμα, πάθος και γεμάτες εξέδρες. Ευχόμαστε στην Kymi BC-ΚΑΕ Κύμης καλή συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις!».

    



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ