21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το Διηπειρωτικό… πίσω από τις κάμερες (pics)

Η «Σαντιάγκο Μάρτιν Αρίνα» έχει ήδη φορέσει τα καλά της κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Διηπειρωτικό Κύπελλο για δεύτερη φορά, μετά το 2017.

Στα Κανάρια Νησιά και το Σαν Κριστόμπαλ Ντε Λα Λαγκούνα βρίσκονται ήδη οι τέσσερις ομάδες, που θα πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση. Εκτός από την περσινή φιναλίστ του Basketball Champions League, κάτοχο του τίτλου το 2017 και «οικοδέσποινα» για δεύτερη φορά στη διοργάνωση Τενερίφη, η περσινή πρωταθλήτρια στο BCL Βίρτους Μπολόνια, η οποία αγωνίζεται πλέον στο Eurocup, οι πρωταθλητές της G-League Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς και η αργεντίνικη Σαν Λορέντζο, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής τις τελευταίες δύο σεζόν, θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Πέρυσι, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, τον τίτλο κατέκτησε η ΑΕΚ και το 2017 -όπως προείπαμε- η Τενερίφη, ενώ πολυνίκης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με πέντε κατακτήσεις, στις 28 διοργανώσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από το 1965. Οι παίκτες, των τεσσάρων συμμετεχουσών ομάδων, φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του φετινού Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με τη διοργανώτρια αρχή να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

Από ελληνικής πλευράς το παρών θα δώσει ο Γιώργος Μπόγρης, με την Τενερίφη.

Πάντα υπάρχει χρόνος για μία selfie…

Το αποτέλεσμα άλλους τους ικανοποίησε και άλλους τους εξέπληξε…

 

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 07/02
20.30 Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία)-Σαν Λορέντζο (Αργεντινή)
23.00 Τενερίφη (Ισπανία)-Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς (ΗΠΑ)

Κυριακή 09/02
18.30 «Μικρός» τελικός
21.00 Τελικός

 

To τρόπαιο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου:

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ