19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το διασκέδασαν πριν από τη «μάχη» στην Κρήτη (pics)

Για τον τίτλο του διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας «3rd International Basketball Tournament Crete», που φιλοξενείται στα Δύο Αοράκια, θα παλέψει την Κυριακή (23/09, 20.30) απέναντι στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό μετά τη νίκη τους επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και αφού ξεκουράστηκαν, μετά το ρεπό του Σαββάτου (22/09), θα επιστρέψουν στο παρκέ του κλειστού του Ηρακλείου με στόχο να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία τους, ενώ το 2016 είχαν μείνει δεύτεροι πίσω από την Εφές Αναντόλου. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ χρόνο συμμετοχής απέναντι στους Ρώσους αναμένεται να πάρει ο Βασίλης Σπανούλης μετά την απουσία του από το φιλικό της Παρασκευής (21/09) κόντρα στους Ισραηλινούς.

Οι Νάιτζελ Oυίλιαμς Γκος, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Μπόγρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Αλεξέι Ποκουσέφσκι εκμεταλλεύτηκαν το σαββατιάτικο (22/09) ρεπό κάνοντας τα ψώνια τους στο «Olympiacos BC Road Store», έξω από τα Δύο Αοράκια. Δεν έμειναν, μάλιστα, εκεί παρά πέρασαν και πίσω από τον πάγκο της αυτοκινούμενης μπουτίκ της πειραϊκής ΚΑΕ και εξυπηρέτησαν τον κόσμο, ως πωλητές.

Στο «Olympiacos BC Road Store» βρέθηκε και ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο, το Olympiacos BC Road Store και έκανε τις αγορές του! Στο ενδιάμεσο φωτογραφήθηκε με μικρούς φίλους της ομάδας μας, ενώ φεύγοντας δεν παρέλειψε να αφήσει την υπογραφή του στον... κινητό τοίχο αφιερώσεων.
*Σήμερα (23/09) -τελευταία ημέρα του στην Κρήτη- το Olympiacos BC Road Store θα βρίσκεται στην κεντρική πύλη του κλειστού "Δύο Αοράκια" από τις 16.00 έως 23.00».

Θυμίζουμε πως το Σάββατο (22/09) έκανε τα ψώνια του από την «ερυθρόλευκη» μπουτίκ και ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος είχε προηγουμένως και σύντομη συνομιλία με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Το πρόγραμμα (23/09):

18.30 «Μικρός» τελικός
Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) Cosmote Sport 4 HD

20.30 Τελικός
Ολυμπιακός-Ούνιξ Καζάν (Ρωσία) Cosmote Sport 4 HD



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ