24.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Το δείπνο των Μελισσίων για καλή αρχή (pics)

Τελευταίες στιγμές χαλάρωσης, πριν ριχθούν στη «μάχη» του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, είχαμε την περασμένη Τετάρτη (24/10) για τις παίκτριες και την τεχνική ηγεσία των Μελισσίων.

Η Μαργαρίτα Μάλαμα και οι παίκτριές της, πριν από την πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (27/10, 19.30) στο κλειστό του Κοντόπευκου απέναντι στην ΚΑΠ, δείπνησαν στο εστιατόριο «Ψαροκόκκαλο». Σε οικογενειακό κλίμα, τα μέλη του ΚΑΟΜ είχαν την ευκαιρία να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, εκτός παρκέ, με τους διοικούντες να δίνουν στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες.

 

Δείτε, εδώ, πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα από το δείπνο των Μελισσίων.

   

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος η Διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων παρέθεσε δείπνο στη γυναικεία ομάδα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το δείπνο έγινε στο εστιατόριο Ψαροκόκκαλο στα Μελίσσια, που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του συλλόγου μας ως χορηγός. Η γυναικεία μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 εκτός έδρας την Αγία Παρασκευή σε ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.  Ευχόμαστε στα κορίτσια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ