19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το δείπνο της οικογένειας του Ηφαίστου (pics)

Την ευκαιρία να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις καθημερινές προπονήσεις τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είχαν στον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο πρόεδρος Σπύρος Μπούμπουρας παρέθεσε δείπνο στο Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες του, σε εστιατόρια στα Γλυκά Νερά, με το παρών να δίνουν και οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, προσωπικό και διοίκηση δείπνησαν σε εξαιρετικό κλίμα κι άπαντες ευχήθηκαν καλή πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ανακοίνωση: «Μέσα σε «ζεστό» και οικογενειακό κλίμα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας, το βράδυ της Παρασκευής (13/9) παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους εργαζομένους της ομάδα μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Μπούμπουρας καλωσόρισε όλα τα μέλη της οικογένειας του Ηφαίστου κι έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως είναι δίπλα στην ομάδα η οποία σε λίγες ημέρες ρίχνεται στη μάχη του Πρωταθλήματος. 

Η ευχή για μια καλή σεζόν με υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες ήταν αυτή που κυριαρχούσε μεταξύ των μελών της ομάδας μας στο εστιατόριο «Brokies Moodbar» στα Γλυκά Νερά».

Θυμίζουμε πως το ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει «τζάμπολ» στις 28 Σεπτεμβρίου, με τον Ήφαιστο Λήμνου να υποδέχεται στο «Νίκος Σαμαράς» της Μύρινας το Ρέθυμνο.

Στο Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από την προημιτελική φάση (10/11) και πρώτος αντίπαλός της θα είναι το Περιστέρι, στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι φωτογραφίες είναι από τον Ήφαιστο Λήμνου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ