21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το δείπνο πρόκρισης του ΠΑΟΚ (pics)

Στους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, στο κλειστό της Πυλαίας.

Έχοντας «προίκα» τις δύο νίκες τους από την κανονική περίοδο, οι Θεσσαλονικιές χρειάστηκαν μόλις μία νίκη, στο «PAOK Sports Arena», για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των αντιπάλων τους και με 3-0 να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους τελικούς, στο πλαίσιο των οποίων θα παίξουν με τον κάτοχο του τίτλου, Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του ματς, το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (24/04), ο Βασίλης Μασλαρινός και οι παίκτριές του δείπνησαν όλοι μαζί σε εστιατόριο στη Θέρμη, γιορτάζοντας την επιτυχία τους.

Η ανακοίνωση: «Μετά τη νίκη επί του Α.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δείπνησε σύσσωμη σε οικογενειακό κλίμα, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος! Παίκτριες και τεχνικό τιμ είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης! Το τμήμα ευχαριστεί ταχυφαγείο ΓΡΝ στη Θέρμη και, ιδιαίτερα, τον κ. Ανδρέα Βαρλάμη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου για τη ζεστή φιλοξενία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ