16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το δίλημμα του Ντε Ρόζαν

Ο Ντεμάρ Ντε Ρόζαν φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την προσεχή σεζόν και είναι άγνωστο αν θα τον βρει στο Σαν Αντόνιο και τους Σπερς.

Το καλοκαίρι του 2018 η ανταλλαγή που τον έφερε στα «σπιρούνια» κι έστειλε τον Καουάι Λέοναρντ στο Τορόντο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους της ομάδας του Καναδά. Ο τελευταίος όμως οδήγησε τους «πτερόσαυρους» στο πρώτο και πρωτάθλημα της ιστορίας τους και τα πάντα ξεχάστηκαν.

Από την άλλη όμως ο Ντε Ρόζαν δεν δείχνει να είναι ικανοποιημένος στο Τέξας. Κι αυτό διότι δεν περνάει καλά και δεν του αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα.

Σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Με τους Σπερς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2020/21, αλλά το καλοκαίρι θα κληθεί ο ίδιος να ενεργοποιήσει την οψιόν για την τελευταία χρονιά του συμβολαίου, εφόσον φυσικά το επιθυμεί.

Στα 30 του χρόνια βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το Σαν Αντόνιο και να γίνει πλουσιότερος κατά 27 εκατομμύρια δολάρια ή να βγει ελεύθερος στην αγορά και να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αν το κάνει αυτό είναι βέβαιο ότι δεν θα λάβει αυτά τα χρήματα, αλλά ίσως απολαμβάνει περισσότερο το μπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ