32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Το γράμμα του Μιζράχι στους φίλους της Μακάμπι

Η σεζόν 2016-17 δεν είναι από αυτές που θα γραφτεί με... χρυσά γράμματα στην ιστορία της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μπορεί και να επιλέξουν να την παραλείψουν εντελώς από οποιοδήποτε αρχείο. Και ο Σιμόν Μιζράχι το γνωρίζει. Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην ομάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ακολουθώντας και τη μόδα της εποχής, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω μιας "κάρτας" στους φίλους της ομάδας του λαού.

Ο Μιζράχι ενημερώνει πως μετά από 48 χρόνια δεν θα κάθεται πλέον δίπλα στον πάγκο (αυτό μένει να δούμε αν θα το αντέξει πάντως) και στη συνέχεια καθησύχασε τον κόσμο για τη συνέχεια. Και πρόσθεσε και κάτι ακόμη που λέει πολλά για τον κόσμο της Μακάμπι: "Αποφασίσαμε να μειώσουμε την τιμή των διαρκείας κατά 10% μετά την περσινή χρονιά, για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη στους πιστούς φίλους της ομάδας". Επίσης τονίζει πως το πιο "θορυβώδες" κομμάτι του Γιαντ Ελιάου (όσο κι αν αλλάζει όνομα λόγω χορηγών, στο μυαλό των περισσότερων έτσι λέγεται το γήπεδο) θα κατέβει πιο χαμηλά.

Κάνει λόγο για τραυματισμούς και ατυχίες, αλλά κυρίως για λάθη που έγιναν "παρά το υψηλό μπάτζετ και τις μεταγραφές αστέρων πρώτου μεγέθους". Και καταλήγει: "Μάθαμε από αυτά τα λάθη, γι' αυτό από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει παρέμβαση από εμάς. Το χτίσιμο του ρόστερ θα είναι δουλειά του προπονητή και τους general manager".

Πάντως ίσως η πρώτη κίνηση γίνει και αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς στο Ισραήλ θα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπλατ και πολλοί πιστεύουν πως ίσως υπάρξει ακόμη και συμφωνία για την επιστροφή του στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά το ότι οι μνηστήρες παρουσιάζονται να είναι πολλοί.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ