23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το γλέντι των πρωταθλητών (pics)

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος της Basket League σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, μετά το «σκούπισμα» του Προμηθέα Πατρών στους τελικούς των πλέι οφ.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του έκαναν το 3-0 στις νίκες και το… πάρτι που ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ συνεχίστηκε αμέσως μετά στο «Fantasia Live», υπό τους ήχους του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο Ο 33χρονος τραγουδιστής αφιέρωσε στους «πρασίνους» το τραγούδι «Όσα νιώθω», ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παναθηναϊκά μου αισθήματα. Να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό μας, που είναι ο νταμπλούχος μας. Θέλω ένα καλό χειροκρότημα στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Προεδράρα μου! Συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του Παύλου και του Θανάση. Θέλω ένα χειροκρότημα για τον Παύλο και το Θανάση, που μας έκαναν υπερήφανους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνεχίζει ο Δημήτρης σε τόσο δύσκολες εποχές, να σκάει τα προσωπικά του λεφτά και να βάζει το λιθαράκι στην ομάδα, αυτό το σπουδαίο έργο».

 

Πολλά χαμόγελα, ο καθιερωμένος «λουλουδοπόλεμος» και αστείρευτο κέφι συνέθεσαν το σκηνικό, με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση των «πρασίνων» να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, δίπλα στα τρόπαια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

     



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ