18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το γλέντησαν μέχρι πρωίας στον Προμηθέα (pics)

Οι πανηγυρισμοί του Προμηθέα για την ιστορική πρόκρισή του στους τελικούς των φετινών πλέι οφ της Basket League συνεχίστηκαν και στην Πάτρα, μετά την επιστροφή της αποστολής.

Ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του, αφού χάρηκαν την επιτυχία τους στα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ μετά την επικράτησή τους απέναντι στην ΑΕΚ στον πέμπτο και τελευταίο τελικό, συνέχισαν το… πάρτι τους στο Ρίο και συγκεκριμένα στο «W».

Οι παίκτες, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου του αχαϊκού συγκροτήματος, η διοίκηση -προεξέχοντος του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Βαγγέλη Λιόλιου και του προέδρου Χρήστου Μήλα-, το προσωπικό και φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μαζί με τον πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκη Πετρόπουλο.

  

Οι φωτογραφίες είναι από το «W» και το φωτογράφο Γιώργο Γινάτη.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε ο καθιερωμένος -σε τέτοιες περιπτώσεις- λουλουδοπόλεμος, με τα λουλούδια να μη χωρούν στα πατροπαράδοτα πανέρια, έτσι επιστρατεύτηκαν μέχρι και... σακούλες.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ