23.2 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Το βραβείο του MVP, ο Τζαμπάρ και ο «τριπλός» Γιάννης (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, αλλά λίγο τον απασχολεί.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αγωνίζονται στους τελικούς της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ, και ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει το μυαλό του μόνο στους Τορόντο Ράπτορς και πώς θα ξεπεράσουν το εμπόδιό τους. Τα «ελάφια» κέρδισαν και στο δεύτερο ματς, στο «Fiserv Forum», με τον Έλληνα διεθνή να είναι ο ηγέτης της ομάδας του, αλλά και να κυριαρχεί στο ημερήσιο Top 5 του ΝΒΑ, καταλαμβάνοντας τρεις θέσεις, με τις άλλες δύο να καλύπτονται από τους Μπρουκ Λόπεζ και Τζόντι Μικς.

https://www.youtube.com/watch?v=EL072nmBdBI

«Τριπλός» στο θέαμα, «διπλός» στη στατιστική με 30π. και δεκαεφτά ριμπάουντ, μαζί με πέντε ασίστ, ήταν απέναντι στους Καναδούς ο «Greek Freak», που με τη νέα μεγάλη επίδοσή του έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς, μετά το θρυλικό Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ, με τουλάχιστον 25π., δεκαπέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ σε ένα παιχνίδι πλέι οφ.  «Είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και κάναμε σπουδαία δουλειά, θέτοντας το ρυθμό του αγώνα. Θέλαμε να προστατεύσουμε την έδρα μας και το πετύχαμε. Θέλαμε απλώς να κερδίσουμε», αρκέστηκε να δηλώσει μετά το ματς.

Ρωτήθηκε και για την υποψηφιότητά του, για το βραβείο του MVP, αλλά εξήγησε πως δεν είναι κάτι που τον απασχολεί στην παρούσα φάση. «Δεν με νοιάζει αυτό τώρα. Με νοιάζει να πάμε τώρα στο Τορόντο, να παίξουμε το τρίτο παιχνίδι, να έχω την ίδια ενέργεια και να είμαι ακόμα πιο συγκεντρωμένος», επεσήμανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

https://www.youtube.com/watch?v=28mvmHOmOvY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ