24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Το αφεντικό τρελάθηκε! (vid)

Υπάρχουν και στο ΝΒΑ ιδιοκτήτες ομάδων, που βγάζουν τον οπαδό από μέσα τους στη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Μαρκ Κιούμπαν των Ντάλας Μάβερικς είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αντίθετα ο Λέσλι Αλεξάντερ των Χιούστον Ρόκετς δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα. Αντίθετα, τον περιέγραφαν ως έναν άνθρωπο μάλλον ευγενή και χαμηλών τόνων. Ώσπου ξέφυγε κι αυτός...

Προς το τέλος της πρώτης περιόδου του αγώνα των Ρόκετς με τους Θάντερ την Τρίτη το βράδυ, εξοργίστηκε με ένα σφύριγμα που δεν έδωσαν οι διαιτητές υπέρ της ομάδας του, σηκώθηκε από τη θέση του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πλησίασε τον διαιτητή Μπιλ Κένεντι, που είχε στραμένη την προσοχή του στην επίθεση που εκδήλωναν εκείνη την ώρα οι Θάντερ και του φώναξε στο αυτί! Ο Χακίμ Ολάζουον, που καθόταν δίπλα του, προσπάθησε να τον συγκρατήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μετά το παιχνίδι, το οποίο οι Ρόκετς κέρδισαν και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, ο Αλεξάντερ δεν θέλησε να δώσει κάποια εξήγηση για τη συμπεριφορά του ούτα καν για το τι είπε στον διαιτητή. Είπε μόνο ότι ήταν "πολύ, πολύ εκνευρισμένος". 

Το ΝΒΑ θα διεξάγει έρευνα τώρα για να επιβάλει πιθανότατα κάποιο πρόστιμο στον άτακτο ιδιοκτήτη-μέλος του, ωστόσο όλο αυτό το σκηνικό φάνηκε ιδιαίτερα διασκεδαστικό στον Τζέιμς Χάρντεν: "Είναι ο πιο κουλ άνθρωπος του κόσμου. Δεν είδα τι συνέβη, αλλά αν το έβλεπα, θα πήγαινα να τον βοηθήσω", δήλωσε μετά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ